Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Valtteri festival 23.6.-24.6.2023

23.6. - 24.6.

Rakastettu kaupunkilaisten juhannusjuhla Valtteri Festival tuo Tampereen keskustaan vahvan kattauksen suomalaisen popin ja punkin huippuartisteja.

Juhannus lyödään käyntiin aattona kotimaisella punkilla ja räpillä. Juhannusaaton illassa nähdään tinkimättömästä live-energiastaan ja räyhäkkäästä riffittelystään tunnettu Huora, Emma-ehdokkuuksilla noteerattu, tiukkoja hevielementtejä ja rappia yhdistelevä Lähiöbotox sekä voimapoppia/punkrockia soittava Aino & Hajonneet. Kotimaisen tykityksen ystäville on luvassa myöhemmin hyviä uutisia, kun perjantain ohjelma täydentyy vielä yhdellä punkin sanansaattajalla!

Juhannuspäivänä siirrytään eteerisempiin tunnelmiin, kun festivaaliväen saattelevat hurmioon elektronisen popin tähtiyhtye Ruusut sekä uuden Asiatonta oleskelua -albuminsa julkaissut ja Teosto- palkintoehdokkuuden pokannut Litku Klemetti. Illassa nähdään myös psykedeelisestä musiikistaan tunnettu Plutonium 74 ja YleX Läpimurto 2023 -listaukselle päässyt, indievaikutteista popmusiikkia tekevä laulaja- lauluntekijä Ville Veikka. Juhannuspäivänä luvassa on myös stand upia.

Valtteri Festival täyttää koko Tullikamarin juhannukseen kuuluvalla lämmöllä ja auringolla!

Tiedot

Alkaa:
23.6.
Loppuu:
24.6.
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://tullikamari.net/valtteri-festival

Tapahtumapaikka

Tullikamari, Tampere
Tullikamarin aukio 2
Tampere, Suomi
+ Google Map