Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Onoman kesänäyttely Arts & Crafts and Rabbit Holes Fiskarsissa 21.5.-10.9.2023

21.5. - 10.9.

Fiskarsin käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunnan, Onoman, kesänäyttelyssä Arts & Crafts and Rabbit Holes tullaan näkemään ja kokemaan rohkeaa ja ennakkoluulotonta taidetta yhteensä 48:ltä taiteilijalta.

Näyttelyn teema liikkuu todellisuuden vääristymien äärellä ja tutuksi koetut arkipäiväisetkin asiat esittäytyvät uudella ja kiinnostavalla tavalla näyttelyvieraalle.

Näyttelyn kuraattori Kirsi Pitkänen kuvailee näin:

-Näyttelyssä on mukana taiteilijoita runsaasti ja näyttelystä tulee hyvin kokemuksellinen, moniaistinen ja monitaiteinen. Valkoisen salin teoksia yhdistää vahva tilallisuus ja esillä tulee olemaan mm. media- ja äänitaidetta, installaatioita, maalauksia ja grafiikkaa. Mustan salin puolella korostuvat veistokset, jotka keskustelevat tilan arkkitehtuurin ja toistensa kanssa. Lasihuoneeseen sijoittuva taideteos rikkoo ulko- ja sisätilan välisen rajapinnan ja esitystaiteen kokonaisuus ja ulkotiloihin sijoittuvat teokset avaavat teeman kokemiseen uusia tasoja. Näyttelyarkkitehtuurissa korostuu tilallinen vastakkainasettelu kahden näyttelysalin välillä, jolloin myös ihmisen kokemus tilasta muuttuu.

Lisätietoa kesänäyttelystä

Tiedot

Alkaa:
21.5.
Loppuu:
10.9.
Tapahtumaluokka: