Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali

15.7. - 17.7.

Mitäs Mitäs Mitäs on ennakkoluuloton ja rajoja rikkova taiteiden juhla, joka järjestetään seitsemättä kertaa 15.–17.7.2022 Urjalan Nuutajärvellä. Monipuolisesta ja yllättävästä monitaideohjelmasta, musiikkimaailman uusista tulokkaista ja tuntemattomimmista timanteista, mystisestä ja inspiroivasta miljööstä sekä ihmisten välisistä lämpimistä kohtaamisista syntyy yhteisöllinen luovuuden juhla luonnonkauniiseen Mitäs-maahan.

Mitäksillä kävijä on aktiivinen ja luova itsensä ilmaisija ja festarin tekijä. Mitäsläinen pääsee osallistumaan lukuisiin työpajoihin, yhteisötaideteoksiin, osallistaviin esityksiin ja performansseihin. Kannustamme vieraita esiintymään festarialueella, pitämään omia työpajoja ja ilmaisemaan itseään vapaasti. Aikaisempina vuosina alueella on nähty muun muassa smoothie-performansseja, moottorisahaveistoksia ja saippuakuplilla viihdyttävä Kuplakopla.

Mitäksien ensimmäiset esiintyjät julkistettiin tammikuussa ja siihen kuului bändejä eri genreistä, DJ-pöydän takaa juhlista huolehtivia nimiä sekä osa Mitäksien monipuolisesta monitaideohjelmistosta. Tulevana kesänä nähdään mm. PMMP:tä ja Ismo Alankoa tuottanut Jori Sjöroos, Ylen 95-vuotissynttärispektaakkelissa esiintynyt Detalji ja Helsingin klubiskenestä tuttu DJ Emma Valtonen. Ulkomailta Mitäksille saapuvien esiintyjien joukossa nähdään puolestaan avantgarde-pop-artisti Sturle Dagsland (NO) sekä DJ The Hermit (SI). Lisää julkistuksia on luvassa tulevan kevään aikana.

Tiedot

Alkaa:
15.7.
Loppuu:
17.7.
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://mitasmitasmitas.fi

Tapahtumapaikka

Nuutajärvi, Urjala
Nuutajärventie 453
Urjala, 31160 Suomi