Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Matkailu kylässä Oulussa 3.9.2023

3.9.

Oulun ja lähiseutujen matkailutarjonta pääsee näyttävästi esiin, kun Matkailu kylässä -tapahtuma saapuu Oulun Rotuaarille sunnuntaina 3.9.2023 klo 9-17.

Pääset tapaamaan tapahtumassa useita Oulun seudun matkailutoimijoita, kuten aktiviteetti-, majoitus- ja elämyspalveluiden tarjoajia. Mitä kaikkea voi tehdä, nähdä ja kokea Oulussa ja Oulun lähiseuduilla? Tule nappaamaan reissuideat ja menovinkit talteen!

Kaikille avoin tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Oulun alueen matkailun parhaisiin paloihin aina Raahesta Syötteelle asti. Janne Katajan juontaman päivän aikana yleisö pääsee tapaamaan Rotuaarilla alueen kiinnostavimpia matkailutoimijoita, hakemaan talteen matkaideoita ja -tarjouksia sekä osallistumaan lukuisiin arvontoihin, joissa palkintoina on lahjakortteja Oulun seudun matkailuelämyksiin.

”Matkailu kylässä -tapahtuman tarkoituksena on näyttää, miten paljon tällä alueella on nähtävää ja koettavaa. Sokeudumme helposti itse kaikelle sille, mitä läheltämme löytyy, ja haluammekin tapahtuman myötä herätellä oululaisia huomaamaan tämän alueen upeita matkailukohteita ja lähimatkailun mahdollisuuksia. Toivomme, että oululaiset innostuvat kotiseudustaan tapahtuman myötä uudella tavalla ja lähtevät ylpeinä markkinoimaan Oulua koto-Suomessa ja maailmalla yhdessä”, kertoo Oulun Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari tapahtuman taustoista.

Tapahtumapaikka:
Oulu, Rotuaari

Tiedot

Päivämäärä:
3.9.
Tapahtumaluokka: