Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maalismarkkinat Fiskarsissa

26.3.2022 10:00 - 27.3.2022 16:00

Fiskarsin torin Maalismarkkinoissa yhdistyy kaksi tapahtumaa – Maan Makujen ruokamarkkinat ja Fiskarsin Kyläseuran käsityömarkkinat.

Tapahtumassa on tarjolla on laaja valikoima lähiseudun keväisiä herkkuja, ihania käsitöitä ja mukavaa tunnelmaa! Markkinoilla on reilu 30 tuottajaa ja myyjää. Maalismarkkinat tarjoavat hyvän tilaisuuden tutustua paikalliseen lähiruokatarjontaan ja tuottajiin sekä käsityöläisiin.

Maalismarkkinoiden Maan Makujen ruokatapahtumassa pääset tutustumaan lähi- ja luomuruokaa tuottaviin pienyrittäjiin ja maistelemaan kevään ja pääsiäisen juhlapöytään sopivia tarjottavia. Tule tutustumaan luomuhillojen, makusiirappien, – hunajan ja villiyrttituotteiden maailmaan unohtamatta emmervehnää, kalatuotteita ja tuoresalaatteja! Maistele tuoresipsejä, juustoja, chilijuomia ja gluteenittomia leivonnaisia. Osta mukaan luomulihat kevään ensimmäisiin grillauksiin ja hanki samalla pääsiäispöydän herkut!

Paikalla myymässä ja maistattamassa käsitehtyjä herkkuja ovat mm. Fiskarsin Ruoka-artesaanit ja Södergårdin tila, joka myy tuotteita aina oman pellon jauhoista tuoreeseen leipään, mehuihin ja hilloihin yms.

Maalismarkkinoilla on tarjolla myös Bovikin tilan luomulammasta ja kyyttöä sekä käsitöitä. Bovikin luomutilan eläimet elelevät Raaseporin kuvankauniissa maisemissa. Luomutilalla asustaa suomenlampaita ja itäsuomenkarjan nautoja eli kyyttöjä. Nurmen suvun käsissä syntyvät myös villatuotteet kuten käsineet, pipot ja sukat.

Tule hankkimaan Maalismarkkinoilta käsintehty ja kotimainen linnunpönttö – se on luontoteko! Toinen Luonto valmistaa helppohoitoisia ja laadukkaita linnunpönttöjä – valikoimissa myös pönttöjä lepakoille, oraville, pölyttäjille ym.

Maalismarkkinoiden Käsityömarkkinat tarjoavat tuotteita kevään ja tulevan pääsiäisen iloksi. Piccu Nooa valmistaa käsityönä asusteita lapsille ja aikuisille. Piccu Nooalta löydät mm. pantoja, pipoja ja huiveja sekä spa-tuotteita ja muuta mukavaa. Anna-Liisa Sahranto tekee luonnomateriaaleista kauniita koristeita ja kransseja arkea ja juhlaa piristämään ja kaunistamaan. Käsityömarkkinoilla on tarjolla mukava valikoima kotimaisia luomuksia joko lahjaksi tai itseä ilahduttamaan!

Tule löytämään makeat ja suolaiset herkut ja ihanat käsityöt alkavan kevään piristykseksi!

Fiskarsin torin Maalismarkkinoilla on myynnissä myös kahvilaherkkuja sekä lohikeittoa että paikallisia grillattuja makkaroita.

Maalismarkkinat on ilmainen tapahtuma ja kevääseen heräävä Fiskarsin Ruukki tarjoaa elämyksiä koko perheelle!

Välkommen på Vårmarknaden lö-sö 26.-27.3. kl 10-16.

Den traditionella Vårmarknaden välkomnar våren i Fiskars Bruk. Jordens Smaker-matevenemanget bjuder på smakupplevelser och mysig stämning kring Fiskars torg. På plats är många lokala mathantverkare – här säljs närproducerad mat: kött, fisk, bröd, ost, senap, marmelad, sylt, glögg, bakelser och många fler.

Dessutom finns det en del hantverk och matrelaterade produkter till salu.

I samband med Jordens Smaker-matevenemanget arrangeras också Hantverksmarknad och tillsammans är vi Fiskars Vårmarknaden.

Evenemanget har fritt inträde! Välkommen!

Tiedot

Alkaa:
26.3.2022 10:00
Loppuu:
27.3.2022 16:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://fiskarsvillage.fi/tapahtuma/maalismarkkinat-2/

Järjestäjä

PohjanGurut ry

Tapahtumapaikka

Fiskarsin torin alue, 10470 Fiskars