Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Hämeen keskiaikafestivaali 18.-20.8.2023

18.8. - 20.8.

Hämeen keskiaikafestivaali valtaa elokuun yöt ja Hämeenlinnan Linnanpuiston!

Hämeen keskiaikafestivaali 18.-20.8.2023 on taianomainen, ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen historiallinen tapahtumakokonaisuus. Olemme Suomen ainoa keskiaikafestivaali, jolla on myös yli 25 vuoden perinteet historiateemaisena tapahtumana.

Yksi vinkki heti alkuun! Varaa fiilistelyyn kunnolla aikaa, sillä festivaalialueella on nähtävää ja koettavaa koko päiväksi. Takaamme, että tämä on kaikkien aikojen viikonloppusi.

Meille ovat tervetulleita kaikki – ystävät, perheet, porukat, työkaverit, harrastajat ja ketkä vaan festivaaleja rakastavat vieraat.

Pääsylipun hintaan sisältyy ohjelmaa enemmän kuin uskotkaan. Yleisön joukossa kohtaat elävöittäjiä, trubaduureja tai törmäilet akrobaatteihin. Historialliset leirit ovat osa kiehtovaa elämystäsi. Voit seurata leiriläisten tuottamaa ohjelmaa ja hetken olla itsekin osa fantasiaa.

Linnan puistoon rakentuu upea sotahevosleiri, viikingit mittelöivät miekkailuturnauksessa, seuraat kiihkeää buhurt-taistelua turnauksessa. Kakarainkylässä on lystiä ja leikkiä sekä suloisia kotieläimiä, joita kaikki rakastavat taputella.

Lavalle nousee pitkin päivää kotimaisia ja kansainvälisiä orkestereita. Illan hämärtyessä tunnelma nousee ja hauskanpito yltyy Tavernapihalla musiikin ja tanssin huumassa.

Jos tämä ei vielä riitä, yhä enemmän huipennusta vierailullesi saat perjantaina ja lauantaina erillisillä lipuilla Turnajaisareenalle tai mahtaviin pitoihin.

Tiedot

Alkaa:
18.8.
Loppuu:
20.8.
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://keskiaikafestivaali.fi